Enota Simed Zdravstvo deluje v okviru Zdravstvenega centra Simed in je nastala decembra 2005 s pridobitvijo koncesije za področje "ambulantne kirurške dejavnosti z operativo". Nosilec dejavnosti je Aleš Leskovšek, dr. med., ki od takrat vodi enoto, kakor tudi ambulanto za plastično in estetsko kirurgijo ter opravlja operativne posege s področja plastične in estetske kirurgije. Poleg Leskovška v okviru Simed zdravstvo kirurške posege opravlja še Andrej Repež, dr.med.
3. januarja 2012 smo se preselili v nove sodobne in vrhunsko opremljene prostore, kjer lahko poleg ambulantih kirurških posegov izvajamo tudi zahtevnejše kirurške posege s področja plastične in estetske kirurgije. Še posebej smo ponosni na operacijsko dvorano, ki izpolnjuje A2 evro normo in našim uporabnikom omogoča najvišjo stopnjo varnosti in udobja. Ob kirurški dejavnosti razvijamo tudi komplemetarni program fizioterpije, posegov s področja estetike in nege: Elos, RF terapije, endermologija, mezoterapija, itd.
Ob kirurški dejavnosti razvijamo tudi komplemetarni program fizioterapije, posegov s področja estetike in nege: Elos, RF terapije, endermologijo, mezoterapijo in druge.

Zdravnika

V okviru Simed zdravstvo delujeta dva zdravnika specialista:

Aleš Leskovšek, dr. med.

specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, direktor Simed zdravstvo, koncesionar na področju ambulantna kirurška dejavnost z operativo

Andrej Repež, dr. med.

specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije